azonnal terhelhető implantátum

Az azonnal terhelhető implantátum nem okoz csalódást

A foghiány rengeteg hátránnyal járhat, ezért a pótlásra mihamarabb megoldást kell találni! Többféle alternatíva közül válogathatnak az emberek, amelyek egyike az azonnal terhelhető implantátum. Mivel szövetbarát anyagból készül, ezért nem fér kétség ahhoz, hogy teljesen biztonságos és kényelmes.

A rögzítése rendkívül stabil, a menetes részének köszönhetően. A behelyezését követően, néhány nap múlva sor kerül a végleges pótfog felhelyezésére. Magyarország rendelőiben a legmagasabb színvonalú ellátásra számíthat a kezelést illetően. Az azonnal terhelhető implantátum kellemes környezetben kerül beültetésre. A klinikák dolgozói nemcsak a legkorszerűbb technológiai eszközökkel végzik a feladatukat, hanem megteremtik a hangulatos atmoszférát azért, hogy a páciensek ne legyenek feszültek és jól érezzék magukat.

A kedvüket a beavatkozási műveletek sem ronthatják el, hiszen az érzéstelenítőnek és a sebész szaktudásának köszönhetően teljesen fájdalommentesek. Az azonnal terhelhető implantátum remek választásnak bizonyulhat.