Arcápoló gél zsíros és kevert bőrre

arcápoló gél

Arcápoló gél

Természetes, hogy nem mindenkinek ugyanazok a kozmetikumok válnak be. Már csak azért sem, mert nincs két ember, akinek tökéletesen egyforma lenne a bőre, de még a termékek állaga is nagy befolyással lehet arra, hogy ki mit részesít előnyben. Aki például nem szereti a zsíros krémeket és egyébként is fénylik az egész arca vagy csak az egyes részei a túlzott faggyútermeléstől, annak a hidratáló, természetes arcápoló gél nagy segítséget jelenthet.

Ez kimondottan a zsíros és kevert bőrtípusra ajánlott, ráadásul nem tartalmaz semmilyen erős, szintetikus vegyi anyagot, így nem terheli meg a szervezetet és várhatóan nem kell tartani a mellékhatásoktól. Csak reggelente kell felvinni ebből egy vékony réteget, de fontos, hogy előtte egy minőségi, lehetőleg szintén natúr arctisztító is használatba kerüljön.

Ugyanis az arcápoló gél a szennyeződésektől és az elhalt hámsejtektől megtisztított, enyhén nedves bőrön tudja kifejteni a legjobban a hatását. Ha Ön is szeretné kipróbálni és megbízható helyről szerezné be, ahol nem kel tartania az arcápoló gél összetételétől, akkor keresse fel a BIOLA oldalát, ahol kimondottan csak természetes készítmények közül válogathat!

Print Friendly, PDF & Email