Amit a pneumatikus fúrókalapács működéséről tudnod kell

profibarkacs.hu

profibarkacs.hu

Régen az építkezések nagyban eltértek a mai procedúráktól, hiszen nem volt ennyiféle masina, ami be tudott volna segíteni a különféle munkafolyamatokba. A pneumatikus gépeknél a fúráshoz szükséges energia egy légdugattyús ütőműből származik (forrás: profibarkacs.hu). Ezek a modern szerkezetek a megjelenésük óta nagy fejlődésen mentek keresztül, ami egyáltalán nem véletlen, hiszen a gyártók folyamatosan fejlesztik ezeket.

A mérnökök évről-évre újabb technológiai megoldással rukkolnak elő. Ma már sokféle gépezetet be lehet szerezni az internetről, amelyek fellendítik a munkát. Ha nem szeretne sok időt pazarolni és szaküzleteket végigjárva keresgélni, akkor látogasson el az előbb feltüntetett linkre! Ezen a remek internetes felületen sokféle masina közül választhat.

A fúrókalapácsokról annyit érdemes megjegyezni, hogy az ütvefúrókkal ellentétben, ezt leginkább betonfúrásra lehet használni. A nagy teljesítmény ezek esetében garantált, de persze vásárláskor olvassa el figyelmesen a termék leírását, nézzen róla képeket és tájékozódjon! Ezek esetében is van, amelyiket nagyobb teljesítményű motorral szerelték fel. Az ipari felhasználásra inkább a nagyteljesítményű ajánlott. A szakemberek azt tanácsolják, hogyha kifejezetten betonfúrásra kell egy gép, akkor a kisebb és olcsóbb pneumatikus fúró sokkal jobb választás, mint egy sokkal többe kerülő, nagyobb teljesítményű ütvefúró.

Ezek a szerkezetek azért képesek nagyobb erőhatást kifejteni a kisebb teljesítményű elektromos motorjukkal, mert a tokmány ezek esetében kimarad. További hasznos tulajdonsága, hogy a SDS szerszámbefogással gyártják, ami tulajdonképpen annyit tesz, hogy a fúrószárat nem oldalirányból tartja, hanem precízen megvezeti azt.

Ha nem szeretné, hogy amiatt kelljen szüneteltetni a munkát, mert felforrósodott a berendezés, akkor nézzen be a Profi Barkács honlapjára és rendelje meg pneumatikus fúrót még ma! Az oldalon más típusú produktumok szintén megtalálhatóak, így innen könnyedén be lehet szerezni egy egész garnitúrát.