műlencse műtét

Amit a műlencse műtétről kevesen tudnak

Sajnos, az idő múlásával a látásunk is egyre gyengül. Előfordul, hogy 45 éves kor fölött még szemüveggel is homályosan lát valaki közelre és/vagy távolra. Olyan is van, hogy cserélgetni kell a különböző távolságokra a szemüvegeket, ami rendkívül zavaró, így az érintettek nem ritkán gondolnak a látásjavító lencseműtétre, de halogatják azt, mert nincsenek ismereteik a beavatkozás folyamatáról. A drnagymihaly.hu linkre kattintva ezt is megtudhatod. Ha szeretnéd elfelejteni a szemüvegviseléssel járó kellemetlenségeket, akkor érdemes tájékozódnod erről az eljárásról és meggyőződnöd annak biztonságos és eredményes jellegéről.

Számtalan előnnyel kecsegtet ez az operáció, azaz közelre és távolra egyaránt tökéletesen fogsz látni szemüveg vagy kontaktlencse nélkül is. Egész életedre szóló megoldást jelent, ráadásul ezzel kivéded a szürkehályog megjelenésének kockázatát is. Ennél a műtétnél nincs felső korhatár, sem dioptriakorlát. Ugyanakkor természetes dolog, hogy az ember fél a beavatkozástól, az azzal járó fájdalomtól, illetve az utána esetlegesen elhúzódó regenerálódási időtől.

Ez utóbbi főként az aktív személyek félelme, akik nem szeretnének hosszabb ideig kimaradni a munkából, mivel manapság a munkáltatók ezt nem igazán tolerálják. Nos, tudd, hogy a műlencse műtét teljesen fájdalommentes, mert hatásos szemcseppekkel végzik a szakorvosok az érzéstelenítést. Azt jelenti ez, hogy nem altatásban történik a szemlencse beavatkozás. Nagyon rövid ideig, összesen 20 percig tart az operáció, majd egy rövid pihenést követően, a páciens távozhat a kísérőjével az operáló intézményből.

Minőségi és korszerű technológiával, a legjobb műlencsékkel dolgozik dr. Nagymihály Attila szemész szakorvos, ennek és nagy tapasztalatának köszönhetően pedig, igazán rövid a gyógyulási idő, a kockázatok pedig minimálisak. A doktor úr eddig több mint 10 000 szemlencse műtétet végzett el, 25 év sebészeti tapasztalata van látásjavító szemműtétek terén, valamint 15 év klinikai gyakorlata. Az említett portálon felveheted a kapcsolatot a szakemberrel.