alga

Alga az egészséges nassoláshoz

Talán a szenvedélyes hobbiszakácsok közül sem tudja mindenki, hogy az alga az egyik legegészségesebb főzési alapanyag, amiből igazi ínyencségek készíthetőek. Felsorolni sem egyszerű, hányféle ásványi anyagot, vitamint, nyomelemet tartalmaz ez az egzotikus hozzávaló.

A belőle készült finomságok, a szóban forgó összetevőknek köszönhetően, sokféle módon segítik a szervezetünk megfelelő működését. Egyebek mellett, kiváló B-vitamin forrásként ismert tengeri alga gluténmentes alapanyag, így a lisztérzékenyek is bátran kísérletezhetnek vele.

Az Íztenger internetes boltban számos izgalmas recept várja a látogatókat a prémium algatermékek mellett. Krémek, tészták, pesto szószok és még chipsek is vannak a csábító felhozatalban, így a nassolni vágyók is megtalálhatják a kedvükre való ropogtatni valót, mégpedig a megszokottnál sokkal egészségesebb formában.

De fűszerként, illetve szárítva is beszerezhető az említett virtuális kereskedésből ez a nagyszerű termék, így az alga a felejthetetlen családi ebéd különleges kellékévé is válhat.