zománcfesték

A zománcfesték tartós, élénk szín, ami ápol és eltakar

Biztos már Ön is találkozott a jól ismert fémdobozokkal egy tavaszi kerítésfestés alkalmával. Igen, természetesen a zománcfesték van terítéken!

Ez az igen tartós, ellenálló festékfajta rendkívül sokféleképpen felhasználható, a zománcfesték legfőbb pozitív tulajdonsága, hogy jól védi a lefestett felületet a szennyeződéstől, koszolódástól, sőt, a fémek esetében a rozsdásodástól is! Jellegzetesen jól fedő és a színe is erőteljes. Ha szépen lecsiszoljuk és letisztítjuk a fémfelületet, mielőtt lefestenénk, akár egy életen át megvédi a felületet a rozsdásodástól ráadásul esztétikussá válik a szép festésnek köszönhetően. Különböző kivitelekben kapható, fára, fémre, széleskörű felhasználásra, van olyan típus is, ahol nincs szükség alapozó és fedőfestékre sem, csupán az univerzális zománcfesték használata elegendő!

Keresse fel a vitakolor.hu oldalt, ahol széles választékban találhat kedvére zománcfestéket, legyen az vízbázisú vagy oldószeres, magasfényű, selyemfényű vagy matt, fára, fémre, bármilyen anyagra, itt biztos megtalálja az Önnek megfelelőt!