timex óra

A Timex óra nem hagyja cserben

Szeret olyan kiegészítőket választani, amelyek nemcsak hivatalos megjelenés alkalmával, de sportoláskor is megbízható társai lehetnek? A Timex óra kínálatában praktikus funkciókkal rendelkező időmérőket találunk, jellemzőjük a kiváló ár-érték arány és az egyszerű dizájn.

Rengeteg színből, kivitelből válogathatunk, a bőrszíjas elegánstól a műanyag gyerekórákig. A sportoláshoz legkiválóbb választás a Timex Iron Man modell, ami extrém igénybevétel esetén sem mondja fel a szolgálatot. Stopperrel is bír, strapabíró, elpusztíthatatlan. A Timex óra igazán elegáns kivitelben is megtalálható, hölgyeknek és uraknak egyaránt. A Crystal Bloom darab visszafogott, mégis trendi darab, a rózsaszín és az arany színek dominálnak, minden nő kedvence.

A férfiak körében közkedvelt a Fairfield karóra, edzett kristályüveggel, barna bőrszíjjal. Legyen a Timex óra a gyűjtemény része! Pár kattintással, az otthonából, a webshopból is megvásárolhatja legújabb példányt! Válasszon hozzáillő és stílusos óratartó dobozt is!