természetes tesztoszteron fokozók

A természetes tesztoszteron fokozók egyszerűen beszerezhetőek

A szexuális hormon számos fiziológiai folyamatban főszerepet játszik, beleértve a zsírvesztést, az izomépítést és a libidót. A természetes tesztoszteron fokozók kitűnő döntésnek bizonyulhatnak mindazoknak, akik nem szeretnének hormonterápiába kezdeni vagy mesterséges étrend-kiegészítőket szedni.

A megfelelő hormonszint fontos a fizikai erő, az állóképesség, a magabiztosság, az önértékelés és a mentális egészség szempontjából. Ha túl alacsony, akkor problémák léphetnek fel ezeken a területen, emellett hosszútávon a kardiovaszkuláris betegségek kockázata is növekedhet.

A természetes tesztoszteron fokozók közé sorolható néhány gyógynövény, mint például a tribulus terrestris és a fenugreek. A cink eredményesen támogatja a hormontermelődést, ezért érdemes sok gyümölcsöt, húst és magvakat fogyasztani, mivel ezek bővelkednek benne.

Az életmódváltás szintén eredményes lehet. A szőlő, a gránátalma, a fokhagyma és a keresztesvirágú zöldségek mind fantasztikus természetes tesztoszteron fokozók, így érdemes ezeket beiktatni az étrendbe.