ponte20 supinált szandál

A Ponte20 supinált szandál kiváló tulajdonságai

A szülők sok követelményt támasztanak a gyermekeiknek szánt lábbelikkel szemben, hiszen ettől függ a kicsik megfelelő lábfejlődése. Az összes elvárásnak megfelel a Ponte20 supinált szandál, amiben láthatatlan az 5 mm belső döntés, mert az a talp belső részében kapott helyet.

Ezeknek a modelleknek a tulajdonságai közé tartozik, hogy kényelmesek, nem szorítják a lábacskákat, nem okoznak semmiféle kellemetlenséget viselés közben. A Ponte20 supinált szandál belsejében lélegeznek a lábak, nem melegednek fel túlzottan játék vagy hosszú séták alatt. A gyártók arra is figyeltek, hogy a kis fazonok járás közben védjék az alsó végtagokat a sérülésektől. Mindezek mellett, meglehetősen tetszetősök a modellek, a kicsik szívesen viselik. Az árak sem egetverőek, a szülők akár több párat is rendelhetnek egyszerre, például a levendulagyerekcipo.hu webáruházból.

A Ponte20 supinált szandál beszerzése augusztusban is célszerű, hiszen még hetekig lehet nagyon jó idő, amikor a gyermekek viselhetik az új lábbelijüket.