led tukor

A LED tükör energiatakarékosnak nevezhető

A modern otthonok és üzletek designjában egyre fontosabb szerepet kapnak azok az eszközök és bútorok, amelyek nemcsak funkcionálisak, hanem esztétikailag is megállják a helyüket. A LED tükör innovatív termék, ami mindkét kritériumnak megfelel.

A kis világítótestek a hagyományos izzókhoz képest sokkal hosszabb élettartammal rendelkeznek, illetve kevesebb energiát fogyasztanak, ezért nemcsak a környezetre nézve, de pénzmegtakarítás szempontjából is előnyösek.

A szóban forgó eszköz amellett, hogy praktikus, még feldobja az adott helyiség belső terének a kinézetét is. A LED tükör tehát dekorációs elemként is funkcionál. A finom világítás kiemeli a formáját és a felületét. Létezik olyan variáció is, ami beépített érintésvezérléssel, időjárás jelzővel és Bluetooth kapcsolattal is rendelkezik.

Ezek az extrák lehetővé teszik, hogy sminkelés alatt zenét hallgasson vagy tájékozódjon a várható hőmérséklet felől! A LED tükör kiválóan alkalmas borotválkozáshoz, hiszen egyenletes fényt biztosít, ami elengedhetetlen a precíz munkához.