labor köpeny

A labor köpeny sokféle változatban elérhető

Ha jól érzi magát a bőrében, akkor sokkal hatékonyabban fogja a mindennapi feladatokat elvégezni. A labor köpeny a kényelmes kialakítása révén egész nap folyamán gond nélkül viselhető. Maximális védelmet biztosít a vegyszerekkel és a szennyeződésekkel szemben.

Az előnyei közül ki kell emelni, hogy a munkahelyi balesetek kockázatát jelentősen csökkenti. A minőségi változatról tudni kell, hogy a szakmai elvárásoknak és a higiéniai szabályoknak is tökéletesen megfelel. A labor köpeny fehér színe a tisztaságot jelképezi.

A pamut és a poliészter keverékéből készült termék a mérnöki munkát végző szakembereknek ideálisnak bizonyul. Az apró részecskékkel és a vegyi anyagokkal való érintkezés során a polietilén lesz a jó választás. Bármelyik mellett is dönt, nem fogja megbánni.

Ami a tisztítást illeti nem lesz különösebb problémája, hiszen mosógépben 60 C fokon mosható. A labor köpeny lehet egyenes vonalú, megkötős, karcsúsított, zsebes vagy anélküli, így mindenki maga választhatja meg, hogy melyikre tart a leginkább igényt.