méhpempő

A királynők eledele a méhpempő

Olyan szuperélelmiszert keres, ami regenerálja a testet, erősíti az immunrendszert és életenergiát ad? A méhpempő, a méhek „teje”, olyan természetes anyag, ami 150 biológiai összetevővel rendelkezik.

A méhpempő egy gyöngyházfényű, fehér, zselés, savanykás ízű anyag, amivel a méhek a királynőjüket etetik. Sejtszinten regenerálja az emberi testet, sokrétű jótékony hatással bír a szervezetünkre. Támogatja az idegrendszert, ajánlott depresszió, szorongás, álmatlanság ellen. Csökkenti a vércukorszintet, ajánlott szívinfarktus elkerülése érdekében és pajzsmirigy túlműködés esetén is. Rendkívül jó hatással van a termékenységre. Elősegíti a peteérést és a beágyazódáshoz szükséges hormonok termelődését. A méhpempőben lévő vitaminok, ásványi anyagok megerősítik a női szervezetet.

Babaváráshoz mindkét félnek ajánlott fogyasztania napi 1-2 grammot. Mi sem bizonyítja jobban a készítmény hatásosságát, mint a méhkirálynő, aki kizárólag ezt az anyagot fogyasztja életében és 40-szer tovább él a kaptártársainál.