A hegesztő bakancs masszív felépítésű

hegesztő bakancs

Hegesztő bakancs

A lábbeli első ránézésre könnyen felismerhető, a különleges kialakításának köszönhetően. A hegesztő bakancs fűzőit egy felső borítással zárták el a tervezők és a gyártók a szikrák elől. Ez az első szembetűnő ismertetője. A termék legfontosabb feladata, hogy a lábfelületet védje a különböző sérülésekkel szemben és biztosítsa a láb ujjainak kényelmes mozgását.

A masszív felépítésének hála, ellenáll az ütésnek, szúrásnak, az áramütésnek és a vegyi anyagoknak. A talp csúszásgátlóval van ellátva, így adott a biztonságos közlekedés. A hegesztő bakancs meg kell feleljen az előírt szabványoknak, így a fokozottan vízállóság, az orrmerevítő, az olajálló talp, a zárt lábfejvédő kéregrész a felépítésének elengedhetetlen alkotóelemei.

Ha a lábbelit az előírásoknak megfelelően használja, akkor biztos lehet abban, hogy nem éri majd munkahelyi sérülés. Erős felépítése ellenére, a hajláspontokon nagyon rugalmas. A hegesztő bakancs többféle méretben és színben kapható a szaküzletekben és az online boltokban egyaránt.