A fémvázas medencével kellemes a hűsölés

fémvázas medence

fémvázas medence

A kánikula fullasztó napjait a legkönnyebb víz-közelben átvészelni. Azok a szerencsések, akik megengedhetik magunknak, a családdal közösen meglátogatnak egy tengerparttal rendelkező külföldi országot, ám azoknak sem kell búsulniuk, akiknek a munka miatt meghiúsul az idei nyaralás.

A háztartási használatra kialakított fémvázas medence tökéletes megoldást biztosít a hűsölésre, ráadásul költséghatékonyan. De miről is van szó tulajdonképpen? A Szivattyú webáruház kínálatában megtalálható fémvázas medence nagyméretben kapható, minőségi termék. A magas színvonalat képviselő anyaghasználatának köszönhetően, biztonságos módot kínál a kikapcsolódásra.

A színterezett acélvázas medence könnyedén felállítható, tapasztalatot vagy szakértelmet nem igényel, a tulajdonosnak csupán arról kell gondoskodni, hogy a termék sík talajon legyen elhelyezve. A 21 kilogramm súlyú fémvázas medence nem téliesíthető, ami azt jelenti, hogy ha hidegebbre fordul az idő, gondoskodnunk kell a biztonságos és védett tárolásáról.

Print Friendly, PDF & Email