A fekpadról néhány szóban

fekpad

Fekpad

A mozgás öröme a génjeinkbe van kódolva. Sokan épp ezért nem elégednek meg a heti egyszeri sétával a parkban, hiszen ennél jóval komolyabban gondolnak a testmozgásra. A Body Slim sima fekpad olyan eszköz, ami nem hiányozhat egyetlen testépítőnek a kelléktárából sem, legyen akár kezdő, haladó vagy profi a tornagyakorlatok terén.

A szóban forgó fekpad roppant hasznos, hiszen sokoldalú felhasználhatóságának csak a képzelet szab határt. Akár az erőkeret részeként, akár a szabadsúllyal végzett gyakorlatok terén, a fekpad elengedhetetlen egysége az edzésnek. A tornakellék kényelmi megoldásairól csak szuperlatívuszokban beszélhetünk, hiszen a puha, mégis stabil párnázott kialakításának köszönhetően, utánozhatatlan komfortélményt nyújt és a gyakorlatok elvégzése közben sem kell a billegéstől tartani.

A fekpad népszerűségét a felhasználók között talán annak is köszönheti, hogy csekély súlyának és méretének köszönhetően, hihetetlenül mobilis és elfér szinte bárhol, még a kisebb paraméterekkel rendelkező lakásokban is.