A Bank Attack társasjáték újszerű izgalmakat ígér

Bank Attack

Bank Attack

A kooperatív játékok egészen új színt hoztak a társasozás világába. Ugyanis ezek révén már nem ellenfelekként vehetnek részt az emberek a mókában, hanem együttes erővel kell megoldjanak különböző feladatokat. Például a Bank Attack társasjáték egy bankrablást elevenít meg, pontosabban egy széf feltörését, amit csak közös erővel és együttműködés révén lehet véghezvinni.

Különféle lépéseket kell végrehajtani nagy pontossággal ahhoz, hogy a végén 50 millió dollárra tehessenek szert a résztvevők, így mindenkinek maximálisan oda kell tennie magát vagy a többiek is vele buknak.

A Bank Attack társasjáték tartalmaz egy elektronikus széfet, aminek a kinyitásához szintén a készlet részét képező fúrót, robbanószert, zseblámpát, kesztyűt, védőszemüveget, fejhallgatót, laptopot és térképet lehet használni.

Ha szeretne a családtagokkal, barátokkal társasozni és már alig várják, hogy a téli szünetben leülhessenek az asztal köré, hogy a kedvenc időtöltésüknek hódoljanak, akkor feltétlenül tegyenek szert egy Bank Attack társasjáték szettre, mert garantáltan felejthetetlen élményben lesz majd részük!