Új, slip on funkció az Adidas Superstar cipőkön! Megmutatjuk mit tud.

Adidas cipők

Adidas cipők

A biztonságos közlekedés nemcsak a vezetés közben fontos, hanem akkor is, amikor gyalog járunk valamerre. Az Adidas cipők egy része éppen ezért fel van szerelve egy úgynevezett slip on funkcióval, ami kellő védelmet nyújt a megcsúszással szemben.

Érdemes lehet kipróbálni, főként a hideg téli időkben, amikor a járdákra könnyen ráfagy a víz és bármikor ki vagyunk téve annak, hogy bármerre járunk nagyot eshetünk. Az Adidas cipők azonban kellő védelmet biztosítanak ebből a szempontból. Természetesen ez nem jeleni azt, hogy kísértenünk kell a szerencsénket, de mindenesetre lecsökkenthetjük a véletlen balesetek kockázatát.

Az interneten még több hasznos információt megtudhatunk a slip on funkcióról és megbizonyosodhatunk az Adidas cipők tartósságáról is. A kényelem teljes mértékben alapfeltétel a termékeknél. Sportolásra és utcai használatra egyaránt megtaláljuk a megfelelő viseletet. Az Adidas cipők már hosszú évek óta piacvezetőek a csoportjukban, ezért megéri mellettük döntenünk. Minden tekintetben kielégítik az igényeinket.

Print Friendly, PDF & Email