Mutatós belső roló tetőablakra

Roló tetőablakra

Roló tetőablakra

Az árnyékolás nagyon sok esetben veszedelmet okozhat, mivel a hagyományos értékesítésben lévő termékek nem mindig alkalmasak az ablakokra. Kifeszítés nélkül az anyag nem illeszkedik tökéletesen a nyílászáróra, nem túl esztétikus és nem gátolja meg a fény bejutását sem.

A Schindler gyártó terméke, a belső roló tetőablakra megoldhatja a kellemetlenséget. Több különböző színben megtalálható és szakember segítsége nélkül is könnyen felszerelhető. A belső árnyékoló alumíniumkeretes szerkesztésének köszönhetően, kifogástalan fényzárást biztosít a lakrészben. Emellett elérhető a fényáteresztő változata is, ami engedi a napfény részleges beáramlását és segíti a hőnek a visszaverését. Az árnyékoló kiválasztásában segítséget nyújtanak az ablak felső részén megtalálható adatok.

Energiatakarékosság szempontjából is kiváló lehet az árnyékoló roló tetőablakra. Hőszigetelő hatásának eredményeképp nélkülözhetővé válnak a fűtési és hűtési elektromos berendezések. Használata rendkívül egyszerű, a rugós technikájának köszönhetően.

Print Friendly, PDF & Email