Legyen tökéletes a gyűrű méret!

Gyűrű méret

Gyűrűt ajándékozni vagy interneten keresztül vásárolni elég kockázatos dolog, mert nagyon könnyen megtörténhet, hogy a méretet nem találjuk el. Viszont a whiteandblack.hu internetes üzletben gyűrű méret táblázat segíti a tökéletes darab kiválasztását. Tökéletes méretű az a gyűrű, amelyik enyhén tapad az ujjbőrhöz, nem szoros, de levételkor kissé ellenáll.

Arra oda kell figyelni, hogy azonos esetben a szélesebb gyűrű kicsit nagyobb méretű kell legyen. Például, ha valaki még nem hordott gyűrűt, számára a tökéletes méretű szorosnak tűnhet. Sok férfi veszítette már el a karikagyűrűjét amiatt, mert méretvételkor a túl laza gyűrűhöz ragaszkodott. Tehát nagyon oda kell figyelni a gyűrű méret megadására a választásánál. Amennyiben ennek ellenére sem sikerül kiválasztani a megfelelő darabot és a gyűrű méret mégsem lenne ideális, tudni kell, hogy egy bizonyos határon belül lehet szűkíteni vagy bővíteni, de nem minden ékszer esetében!

A webáruházban kapható minden gyűrű vételára magában foglal egy ingyenes méretállítást, kivéve a nem állítható fazonoknál. Azonban a hölgyek nemcsak gyűrűket szoktak viselni, mert vannak, akik az igazgyöngy ékszer kedvelői és rajongói. Igazuk is van, mert a szépséges gyöngysorok viselése kifinomult ízlésre és eleganciára utal. Számtalan igazgyöngy ékszer található meg a fent ismertetett ékszer webáruházban. Ezek lehetnek igazgyöngyökből vagy tenyésztett gyöngyökből.

Megkülönböztethetőek az alapján is, hogy sós- vagy édesvízben tenyésztették. Árban szintén különböznek a felsoroltak miatt. Hogy továbbá mi a különbség közöttük? Azt a weboldalon pontosan megtudhatja! Ugyanitt megtekintheti a gyönyörű modelleket is. amennyiben valamelyiknek nem tud ellenállni és szeretné azt megvásárolni, csak adja le a rendelését az adott ékszercsodára és az hamarosan már úton is lesz az Ön által megadott címre. Egyedi, különleges igazgyöngy ékszer típusok közül van lehetősége válogatni. Ne hagyja ki ezt az esélyt! Minél előbb látogasson el az online ékszerüzletbe és szerezze be azt az ékszert, amelyik a legjobban tetszik Önnek!

Print Friendly, PDF & Email