Egyre kedveltebb a beépített mosdó

Beépített mosdó

Amikor a régi mosdókagyló kicserélése a cél, akkor rengetegen más márkáról nem is akarnak hallani, hanem csakis a Marmy-ról. A prémium minőségű, öntött márvány, beépített mosdó sokakat a gránitra emlékeztet, ami ugye egyet jelent a luxussal és a tartóssággal. Kétségtelen, hogy az ilyen fajta beépített mosdó szilárdabb és ellenállóbb, mint a kerámiából készült modellek.

Ezért azok, akik nem csak egy pár évben, hanem több évtizedben gondolkoznak, rátaláltak arra a típusra, amelyik száz százalékosan be fog majd válni. Az ilyen típus az anyagát tekintve azért is kiváló, mert ezen sokkal nehezebben tapadnak meg a szennyeződések vagy a vízkő, köszönhetően java részt a homogén felületnek.

Azt sem szabad a pozitívumok felsorolását tekintve kihagyni, hogy ezen az apróbb sérülések is könnyebben javíthatóak, illetve az egész beépített mosdó sokkal egyszerűbben felújítható polírozással. Amikor egy évtized után kifogott az idő a kelléken, nem kell egyből újat venni. Ekkor jöhet nyugodtan a felületi polírozás, ami után a berendezés olyan lesz, mint új korában.

Print Friendly, PDF & Email