Autólámpa felújítás speciális anyagokkal

Autóüveg javítás

Senki sem szeret sötétben botorkálni, főleg nem akkor, amikor vezetni készül. Pedig előfordulhat, hogy a fényszóró ereje csökkenni kezd idővel. Az autólámpa felújítás időszerűvé válik, amint ezt tapasztaljuk, bár sokan inkább másképp próbálják megoldani ezt a kellemetlen helyzetet. Látszólag minden rendben van, az izzó tökéletes, a kábelekkel sincs semmi gond, viszont a fényerő mégis elég halvány. Az autólámpa felújítást éppen ezért kell igénybe venni, hogy az elöregedett lámpabúra polírozásra kerüljön.

Mivel a gondot maga a búra okozza, mivel lassanként olyan kémiai reakciók mennek végbe az anyagában, amik csökkenteni fogják az egész fényszóró fényerejét. Egy időben még üvegből készültek a búrák, és általában kerek vagy négyszögletes alakjuk volt. Azonban most már szorosan kötődik az autó designjához a fényszóró, ezért polikarbonátból készülnek, ami nehezebben törik, viszont egy idő után homályosodhatnak, amin az autólámpa felújítás fog segíteni.

Ez egy nagyon előnyös eljárás, hiszen vannak olyan régi modellek, amikhez még a legeldugottabb bontókban sem találni cserealkatrészt. Akkor sem kell megijednünk, hogyha megsérül a szélvédőnk. Persze, ez mindenkit egyből bosszantani fog, és egyből az jut ilyenkor az eszünkbe, hogy vajon mennyibe fog kerülni a javíttatás. Azonban nincs ok az aggodalomra, mert a CASCO üvegkár önrész ingyenessé válhat az autouvegek.hu csapatának hála, mivel ezt biztosítani tudják beszállítói üvegek cseréje során.

Sajnos, sokan tartanak ettől a lehetőségtől, mivel nem a gyári üveg kerül beépítésre, azt viszont nem tudják, hogy remek utángyártott modellek léteznek, amik kiváló minőségűek. Ebben az esetben a CASCO üvegkár önrész semmilyen költséggel nem fog együtt járni, máris levette a gondot a nyakunkról, és az anyagi kiadástól is megkímélt. Egyáltalán nem egy bonyolult folyamat, a cég kidolgozott ügyintézésének hála. A CASCO üvegkár önrész sok esetben elég nagy összegnek számít és ennek a kifizetése gyakran elkerülhetetlen volt, egészen mostanáig, hiszen az autouvegek.hu megtalálta a tökéletes megoldást.

Print Friendly, PDF & Email