Selfie bot a profi fotókhoz

Selfie bot

Fényképet készíteni saját magáról szinte mindenki szeret. De mi történik akkor, amikor a tökéletes felvételhez nem elég a karunk hosszúsága és az okostelefonunk? Ilyenkor jön képbe a selfie bot! Sokszor járunk olyan csodálatos helyen, ahol szeretnénk saját magunkat is fényképen megörökíteni. Az sem ritka, amikor barátokkal, családdal eltöltött különleges pillanatról készítenénk egy felvételt úgy, hogy arról senki ne hiányozzon.

Ilyenkor bizony jön jól a már jól ismert selfie bot. Eleinte csak egyszerűbb modellek kerültek piacra, azonban az utóbbi évek folyamán már olyan termékek járták be a világot, amelyekkel elkészíthető a tökéletes szelfi!

A blitzwolf.shop webáruházban igazán remek a választék ezen a téren is, hiszen megtalálható például a hajlítható lábú bluetooth vagy a 360 fokos multifunkciós selfie bot. Akinek pedig ez sem elég, annak itt van a 3 tengelyes stabilizátor gimbal mobiltelefonhoz. Bármelyiket is választjuk, mindegyikkel elkészíthető az a szelfi, amelyik vetekszik bármelyik profi fotós felvételével.

Print Friendly, PDF & Email