fényhíd

Segíti a közlekedést a fényhíd

Bár az idei év lassan a végéhez közeledik, még nem késő beszerezni az autónk kiegészítő fényeit, ami különösen azért fontos, mert a napos órák száma jelentősen csökkent. A fényhíd olyan világítótest, ami bármilyen típusú járműben használható.

Ugyanúgy alkalmas a terepjárókhoz, a személy- és teherautókhoz vagy furgonokhoz, mint a speciális járművekhez. Off-road körülmények között a LED fényhíd használata különösen javasolt. Ezek a lámpák az utóbbi években nagy keresletnek örvendenek. Ennek sok oka van. Például az, hogy hihetetlenül tartósak. Az ilyen termékek élettartama akár többéves folyamatos használat mellett is jelentős lehet. A másik előnyük a gazdaságosság. A fényhíd minimális energiát fogyaszt. Ezért, még ha el is felejtjük kikapcsolni, az esélye annak, hogy az akkumulátor lemerül, nagyon kevés.

A fő- és kiegészítő LED lámpák a legjobb segítséget jelentik az autótulajdonosoknak. A webshopunkban beszerezhető fényhíd nélkülözhetetlen világítási forrássá vált a bizonyos vezetési körülmények között.