Kellemetlen dolog az inkontinencia

Gyakorlatok az inkontinencia ellen

Gyakorlatok az inkontinencia ellen

Gondolta volna, hogy a különféle vizelettartási problémák legalább annyira gyakoriak, mint a szénanátha? Emiatt, na meg persze a velejáró kellemetlenségek miatt is, az inkontinencia megelőzése rendkívül fontos lehet rengeteg embernél.

Amennyiben nem hallott még soha a Kegel gyakorlatok, főként az intim szférára gyakorolt, jótékony hatásairól, akkor érdemes lehet ellátogatnia az intimkellekek.hu weboldalra. A honlap, amellett, hogy nagyon sok hasznos információt tartalmaz, online áruházként is működik.

Az inkontinencia megelőzése mellett, ezekkel a gyakorlatokkal számos egyéb kellemesnek korántsem mondható egészségügyi tünetre lehet pozitívan hatni.

Egy próbát mindenképpen megér Önnek is. Az inkontinencia megelőzése igenis kivitelezhető és a megoldás néhány egyszerű mozdulatsoron múlik, amit napi néhány percben el is lehet végezni. A speciális gyógytorna hatásos még a méh és a húgyhólyag megereszkedése, illetve a hüvely és az azt körülvevő izomzat tágulása ellen, a közérzet javításáról nem is beszélve.

Print Friendly, PDF & Email