Kellemes tapintású wellsoft anyag

A háztartási textiltermékek piacán gyakran találkozhatunk olyan anyagokkal, amelyek lágy és finom, gyapjas felületükkel vonzzák a fogyasztókat. De melyek pontosan a wellsoft anyag jellemzői és mihez használják ezt a szövetet? A hőszigetelő tulajdonságok szempontjából, még a természetes vászon és a pamut sem hasonlítható össze ezzel a bolyhos kelmével. A szálak nagy sűrűsége miatt, a belőle gyártott termékek nagyon melegek, ráadásul számos mosás után is megőrzik az eredeti alakjukat.

Külsőleg a wellsoft anyag hasonlít a laza fonalakból készült frottír szövetre, azonban a fő különbség az összetételükben mutatkozik meg. Míg az előbbi leginkább szintetikus szálakból készül, addig az utóbbi túlnyomórészt természetes összetevőket tartalmaz. Gyermekruházat, fürdőköpenyek és törölközők gyártásánál előszeretettel használják, de az alacsony nedvszívó képessége miatt, alulmarad a frottír termékekkel szembeni versenyben. Soha ne vásároljon wellsoft anyagból készült sportruházatot, mert ezekben a bőr nem lélegzik! A háztartásban használatos szöveteket a belföldi piacon különféle kategóriájú termékek széles választéka képviseli, az ágyneműtől kezdve, a terítőkön át a törölközőkig. A maximális kényelem megteremtésére összpontosító lakástextil webáruház olyan termékeket kínál, amelyek hozzájárulnak a hangulatos légkör megteremtéséhez és az élet kényelmesebbé tételéhez. A lakástextil webáruház kínálatának teljes skáláját két feltételes csoportra lehet osztani: a helyiségek hangulatos belső elrendezésére szolgáló megoldásokra és a személyes használatra szánt kényelmi dolgokra.

wellsoft anyag

Wellsoft anyag

Az első kategóriába különféle célokra szolgáló hasznos és gyakorlatias tárgyak tartoznak, mint például a fürdőszobai szőnyegek, lepedők, párnahuzatok és asztalterítők. Ezek a dolgok hozzájárulnak a hangulatos otthoni légkör kialakításához. A második csoport a személyes tárgyak széles választékát tartalmazza. Folyamatosan figyelemmel kísérjük a piacot, követjük a trendeket és a vezető márkák új kollekcióit, ami lehetővé teszi, hogy a lakástextil webáruház ügyfeleinek a legfrissebb árukínálatot tegyük elérhetővé.