Kamadó grillel tegye széppé a hétvégét!

Kitűnő grill

Kitűnő grill

Bár már vége van a nyárnak, ez nem jelenti azt, hogy a kellemes hétvégi kerti partikat is teljesen el kellene felejtenünk. A családdal és a barátokkal való sütögetés boldog pillanatait a kamadó grill aranyozza be.

A szóban forgó eszköz kiválóan használható az egészséges és ínycsiklandozó ételek elkészítésére, legyen szó akár sütésről, akár főzésről, illetve párolásról. A Japánból származó kamadó grill nem fával, hanem faszénnel működik és amellett, hogy praktikus, strapabíró, még esztétikus is.

A rozsdamentes acélból készült váz és szerkezet biztosítja a kerámia grill stabil állását, így Önnek nem kell attól tartania, hogy az megbillen használat közben.

A kamadó grillhez egyébként még rengeteg hasznos kelléket is be tud szerezni a Smartdiszkont kínálatából, mint a digitális hőmérőt vagy a hőálló kesztyűt. Attól sem kell tartania, ha a parti közben elered az eső, hiszen az említett webshop termékpalettáján a különböző méretekben beszerezhető esővédő huzat is megtalálható, így minden adott a kényelmes sütögetéshez.

Print Friendly, PDF & Email