Chilis bab ebédre, a magyar családokban is

Chilis bab

A magyar embereknek a hazai ízek a legjobbak, de azért néha kell új dolgokkal is kísérletezni. Például a filmekben is oly sokszor látott és hallott chilis bab elkészítése nem túl bonyolult és időben sem vesz fel túl sokat, így érdemes kipróbálni.

Amennyiben ellátogat a https://receptneked.hu/egytaletelek/chilis-bab-7/ oldalra, akkor máris összeírhatja, hogy mire lesz szüksége hozzá és a következő bevásárláskor beszerezheti a hiányzó hozzávalókat. Nem kellenek nagyon különleges dolgok.

Az is megtörténhet, hogy minden lesz a hűtőben és a spájzban, amiből megszülethet a chilis bab. Ha pedig mindent egyszerre kellene megvásárolnia az elkészítéséhez, akkor sem kell teljesen kiürítenie a pénztárcáját, mert ez az étel, ahogy az a fenti linken is látható, a megfizethető kategóriába tartozik.

Mindössze egy kis sertés és marhahús, olaj, hagyma és fokhagyma, bors, kukorica, bab, paprikakrém, ételízesítő, paradicsomlé és némi chili paprika elegendő lesz ahhoz, hogy ízletes és laktató ebédet tegyen az asztalra.

Print Friendly, PDF & Email