A piké póló szerepe a cég életében

piké póló

Piké póló

Ahhoz, hogy pozitív benyomást keltsen az üzlete, cége ajtóján belépő személyekben, nem kell feltétlenül teljesen egyforma öltözékben lenniük az alkalmazottaknak. Adott esetben egy piké póló is elegendő ahhoz, hogy láthatóvá váljon, egy csapathoz tartoznak és amennyiben kellően esztétikus, akkor arra is tökéletesen megfelel, hogy bizonyosságot tegyen a vállalkozás precizitáshoz és részletekre való figyeléshez fűződő viszonyáról.

Például, ha egy szép logó is díszíti a piké póló mellkasát, gallérját vagy éppen a hátát, akkor az éppen elég árulkodó lehet a potenciális vevőknek, ügyfeleknek és nem is biztos, hogy a teljesen egyforma szettek többet nyomnának a latban, amikor döntenek a termékek megvételéről és/vagy a szolgáltatások igénybevételéről.

A lényeg, hogy a piké póló önazonos legyen, vagyis passzoljon a vállalat profiljához, arculatához és akkor meg fogja hozni a várt hatást. Természetesen egy elegáns vendéglátóegységben fura lenne a piké póló, mint munkaruha, de egy üzletben, gyorsétteremben vagy szervizben tökéletesen megállja a helyét.

Print Friendly, PDF & Email