A hegyikristály medál ékszerként és a gyógyászatban

hegyikristály medál

Hegyikristály medál

Vannak olyan ékszerek, amelyek mindig a divat részét fogják képezni. A hegyikristály medál az ókorban is felkapottnak számított, a görögök azt hitték, hogy varázslatos erővel bír. Ennek az oka, hogy általában a hegyekben találták meg a kristályokat, amelyekről azt gondolták, hogy a magasság miatt megfagytak.

Ezekből a kristályokból könnyen formálható karkötőket, gyűrűket is lehet készíteni, de rengeteg természetgyógyász polcán megtalálható. Amikor valaki meditálni szeretne, de nem találja meg a nyugalmat jelentő pontot, akkor érdemes hegyikristályt fognia a kezében. Ez az átlátszó ásvány nemcsak megvédi a tulajdonosát, hanem összegyűjti a belőlünk áramló szándékot, majd továbbítja a világnak.

Előnye, hogy nem kell a negatív gondolatoktól többet félni, mivel a hegyikristály medál segít a pozitív gondolkodás megőrzésében. Erős hangulat-befolyásoló, úgyhogy a nehéz percekben markoljuk meg és használjuk! Sokan csak mindent gyógyító kőnek szokták nevezni, így bátran használja a nap bármelyik percében.

Print Friendly, PDF & Email