Ulefone Armor vízálló telefon

Ulefone Armor

Ulefone Armor

Amennyiben úgy gondolja, hogy az élet nem csupán az irodai munkából és az otthoni tévénézésből áll, hanem szívesen vág bele új kalandokba, az azolcsosag.hu webáruház most egy testreszabott ajánlattal készült Önnek. Az Ulefone Armor extrém terepen való használatra készült okostelefon, ami képes legyűrni bármilyen környezeti kihívást, legyen szó napsütésről, porról, ütődésről vagy vízről, ezek mellett pedig minden létező más igényét is kielégít.

Hátsó kamerája 21 megapixel felbontású, amivel tökéletes képeket készíthet hegymászás vagy vízi túrázás közben. Ne halassza el ezt a lehetőséget, hiszen a walkie-talkie funkcióval is rendelkező Ulefone Armor telefonnal olyan eszközt kap, ami gyakorlatilag elpusztíthatatlan, ezért mindenképpen megéri beruházni rá.

Ez a Dual SIM készülék 8.1-es Android rendszerrel, GPS navigációval és 4G-s adatforgalommal várja Önt annak érdekében, hogy ne kelljen lemondania az okostelefonok nyújtotta előnyökről akkor sem, ha éppen nem teljesen hétköznapi környezetben tartózkodik.

Print Friendly, PDF & Email