Tefal grill serpenyő tapadásmentes bevonattal

Tefal grill serpenyő

Tefal grill serpenyő

Aki szeret a konyhában tevékenykedni, az nyilván már tapasztalhatta, hogy az egésznek a legunalmasabb része a mosogatás. Egy kiadós ebéd után kinek van még kedve a letapadt ételmaradékokat kínkeservesen kisikálni az edényekről?

A Tefal grill serpenyő használatával el lehet felejteni az ilyen problémákat. Kiváló ételek készíthetőek ezzel a remekbeszabott konyhai eszközzel. Aki meghallja ezt a márkanevet, az gyakran egyből a tapadásmentes bevonatra asszociál.

Ez nem véletlen, hiszen a cég már évtizedek óta piacvezetőnek számít az ilyen termékek terén. Nincs ez másként a Tefal grill serpenyő esetében sem, amivel varázslatos húsételek és köretek készítetőek.

Mivel nincs szükség nagymennyiségű hozzáadott zsiradékra a sütéshez, ezért az ételek sokkal egészségesebbek lesznek ezáltal, mégsem fognak letapadni. A Tefal grill serpenyő teflon bevonattal van ellátva, aminek az egyetlen gyengepontja a fémből készült evőeszközök, ezért kerüljük azok használatát. Ezek helyett használjunk inkább fakanalat vagy fából készült villát.

Print Friendly, PDF & Email