Tefal edényszett a tökéletes menü elkészítéséhez

Tefal edényszett

Az ünnepek a meghittségről, családról, barátokról, ajándékokról, na meg a finom ételekről szólnak. Ezek elkészítéséhez ideális a Tefal edényszett. A sütés ilyenkor főszerepet kap, hiszen nincs karácsony vagy szilveszter finom húsételek nélkül.

A tökéletes sütéshez pedig nemcsak tapasztalat és igyekezet szükséges, hanem jó fajta tapadásmentes serpenyő vagy tepsi is. Ezekkel biztosan nem égetjük oda a húst, a drága alapanyagok nem tapadnak le. Tefal serpenyőket és tepsit vásárolhatunk az edenyshop.hu webáruházból. A Tefal edényszett másik jeles tagja a piskótaforma.

Nemcsak a hús lemaradhatatlan tagja az ünnepi menüsornak, hanem a sütemény is. A frissen sült piskóta mámorító illata mindenkit falatozásra csábít. A piskótaforma megvásárolható tapadásmentes és kerámia bevonatos kivitelezésben. A Tefal edényszett nem is lenne teljes a nemesacélból készült, Ingenio pengés konyhakés nélkül. Mindenki tudja, hogy milyen bosszantó az életlen kés, így egy ilyen darabnak a beszerzése feltétlenül ajánlatos.

Print Friendly, PDF & Email