Szemet gyönyörködtető foglalkozás a latte art tanfolyam

latte art tanfolyam

Latte art tanfolyam

A kávépincér képzések során, a hallgatók minden fontos alapismeretet elsajátíthatnak, amit később felhasználhatnak a szakmájuk gyakorlása közben. A már alaptudással rendelkező baristáknak lehetőségük van fejleszteni a meglévő tapasztalataikat, a latte art tanfolyam megvalósításával.

Az egyik legkáprázatosabb része a kávépincér szakmának, így pedig nagyobb eséllyel indulhat az, aki ennek a tudásnak a birtokában van. A képzéshez bármikor lehet csatlakozni, mivel az alapismeretek már adottak. A tréning során a tanulók a cappuccino és a tejhab készítés, valamint a tejhabbal készíthető öntési mintákat gyakorolják. Legalapvetőbb habminták a tulipán, a szív és a rozetták. Az elkészítésük odafigyelést és pontos munkát igényel.

A továbbképzés időtartama 7 alkalom, minden találkozó 3 órát vesz igénybe. Az oktatás utáni vizsga sikeres elvégzésével, a résztvevők nemzetközileg elismert magyar-angol nyelvű haladó barista tanúsítványt kapnak. A latte art tanfolyam tematikája 10 % elméleten és 90 % gyakorlaton alapszik.

Print Friendly, PDF & Email