Papírsárkány, a gyerekek kedvence

Papírsárkány gyerekeknek

Olyan játékot keres, amivel a gyerkőc a szabadban játszhat és garantáltan el fogja nyerni a tetszését annyira, hogy elfeledkezzen az okoskütyükről és az egyéb benti szórakoztató eszközökről? Akkor döntsön a papírsárkány mellett! Nincs az a gyerek, aki ne örvendene egy színes, akár mesehőssel díszített példánynak, amivel szabadon futkorászhat és az magasan fog röpülni utána.

Ehhez persze minőségi papírsárkány kell, mert egy silány darab a legjobb szélben sem fog szépen szállni, illetve hamar tönkre fog menni az esések miatt. Ha nem szeretné, hogy az öröm rövidéletű legyen, akkor vásároljon a jateksziget.hu játék webshopból, ahol nívós termékek közül válogathat!

Itt különböző Disney hősökkel díszített papírsárkány verziók várják a tulajdonosaikat, akik majd széles mosollyal fogják röptetni ezeket. Rendelje meg azt a modellt, amiről úgy véli, hogy a lurkónak leginkább tetszhet és egy szeles délután ki is próbálhatják, hogy mire képes a papírsárkány! Meglátja a siker nem fog elmaradni és már azért kell majd kérlelni a gyerkőcöt, hogy vacsoraidőre valahogy bemenjen a házba!

Print Friendly, PDF & Email