Minőséget nyújtó Grundfos ALPHA2

Grundfos ALPHA2

Javában tombol odakint a tél, hol nagyobb, máskor pedig kevesebb erővel. Mindez mit sem számít, amíg a lakásban kellemes hőmérséklet uralkodik. Szerencsére a modern rendszereknek hála, már nincs szükség arra, hogy minden helyiségben külön történjen meg a fűtés, mert az egy központi helyről is megoldható. A Grundfos ALPHA2 ebben hasznos társunk.

A termék egy olyan keringető rendszer lelke, ami akár jó néhány fűtőtestet is elbír. Alacsony zajszint mellet teszi a dolgát és roppant alkalmazkodó. Padló, valamint 1 és 2 csöves fűtés esetén egyaránt megtérülő befektetésnek számít a Grundfos ALPHA2. A beszerelése nem jelenthet problémát a megfelelő szakembernek.

Hosszú éveken át, minden probléma nélkül végzi a feladatát, így az érte kiadott pénz gyorsan visszahozza az árát. Csak egy mozdulat és máris működésbe lendül a Grundfos ALPHA2. Több típusban is kapható, így van rá mód, hogy azt a teljesítményt válaszuk ki, amelyik biztosan kielégíti az igényünket. A részletekért és beszerzésért kattintsunk a szivattyubolt.hu oldalra!

Print Friendly, PDF & Email