Mi minden befolyásolja a vodka árat

Egyedi vodka ár

A vodkák nem csupán Oroszországban, Finnországban és a balti országokban kedveltek, hanem hazánkban is. A vodka ár nagyon változó lehet, és nyilván ha valaki prémium minőségűre vágyik, akkor mélyebbre kell nyúljon a zsebébe. A népszerűség talán annak köszönhető, hogy ezt az égetett szeszt magában is nyugodtan lehet inni, illetve tökéletesen megfelel koktél alapanyagként is.

Az eredeti, tiszta vodka ízanyagokat nem vagy csak nyomokban tartalmaz, jellemzően etanol és víz keveréke alkotja. Ezt megannyi alapanyagból elő lehet állítani. Minden olyan növény kiváló alapanyag, amelyiknek magas a cukortartalma. Azonban a nedűt legtöbbször mégis gabonafélék lepárlásával nyerik.

Nagy kedvenc a cirok, rozs vagy kukorica. Természetesen minél jobb minőségű az alapanyag, annál magasabb a vodka ár. Azonban egészen jutányos a vodka ár az idrinks.hu weboldalon, ahol a vásárló nyugodtan megrendelheti az eredeti orosz, lengyel, ukrán fajtákat és számos más ország kiváló termékeit. Aki tisztán vagy egy remek koktél alapanyagaként fogyasztja ezeket, csalódni nem fog.

Print Friendly, PDF & Email