A matt gél lakk visszafogottan nőies

Matt gél lakk

A folyamatosan megújuló divat megköveteli a műköröm szakma időről-időre való felfrissülését. A körömépítés piacán a matt gél lakk előkelő helyet foglal el. Kifejezetten azok kedvelik, akik a visszafogottabb, elegánsabb stílust preferálják. A szebbik nem képviselői jól tudják, nincs is annál kiábrándítóbb, amikor a gondosan összeválogatott, igényes ruházat és dekoratív kiegészítők közül kitűnik a lepattogzott körömlakk, ami illúzióromboló hatással van.

Azoknál, akik mindennap odafigyelnek az igényes megjelenésre, a fent említett probléma nem fordulhat elő. Természetesen a kezeink és körmeink is rengeteg veszélyes hatásnak vannak kitéve a napi munkavégzés folyamán, így nem árt időről-időre gondoskodni róluk.

A matt gél lakk nemcsak ünnepi alkalmak, fényes rendezvények során állja meg a helyét, de a szürke, unalmas hétköznapok alatt is. Könnyen felvihető, gyorsan szárad és elég egyetlen réteget felvinni, a tökéletes és esztétikus hatás érdekében. A Géllakk színes kínálatából mindenki megtalálhatja a leginkább tetszetős darabot.

Print Friendly, PDF & Email