Gazdaságosan javítható az önfelszívó szivattyú

Önfelszívó szivattyú

Háztartásokba, mezőgazdasági öntözés céljából nagyon sokan szereznek be különböző teljesítményű szivattyúkat, ugyanis ezekkel biztosított a folyamatos vízellátás. A leginkább keresett termékek közé tartozik az önfelszívó szivattyú, hiszen ezt nagyon egyszerű telepíteni és használni. Azonban, mindenképpen érdemes tudni, hogy ezeket a berendezéseket legfeljebb 9 méteres felszívásig lehet alkalmazni, így például ásott kút mellé gyakran kerül egy önfelszívó szivattyú.

Ezeknek a kutaknak az esetében, általában nem túl mélyről kell felhozni a vizet, illetve az is a szivattyúk mellett szól, hogy lényegesen jobban tűrik a homokot, mint például a búvárszivattyú társai. Az sem elhanyagolható szempont, hogy az önfelszívó szivattyú gazdaságosabban javítható, mint más típusok.

Ezek a típusok a centrifugál szivattyú elv alapján működnek, vagyis a folyadékot egy motor és egy forgólapát segítségével szállítják. Ismerje meg a különféle önfelszívó szivattyú típusokat a szivattyuwebaruhaz.hu oldalon, ahol meg is vásárolhatja a kiszemelt gépet!

Print Friendly, PDF & Email