Építhető játék autó a csemetéknek

Játék autó

Játék autó

Lepje meg gyermekét a forradalmian új, távirányító nélküli, ujjal irányítható építőjátékkal! Könnyen össze- és szétszerelhető, ami igazi élményt nyújt minden csöppségnek. A játék autó különleges tervezésű, akár 10 különböző változatban is megépíthető.

Ez a tevékenység fejleszti a kicsik kreativitását, finommotoros készségeit és kimeríthetetlen lehetőséget biztosít a fantáziájuknak, hiszen kedvükre cserélgethetik az építőelemeket. A szerkezet mindenféle nehézség nélkül, pár perc alatt összeállítható 11 darabból. Különleges gumikerekek, kormánymű és rugós teleszkóp alkotják. Minden darab egyszerűen összeilleszthető a másikkal, a beépített csavaroknak köszönhetően, így végtelen lehetőség nyílik az újabbnál-újabb modellek építésére.

Az egyszerű formatervezése miatt, a játék autó használatához nincs szükség elemre vagy tápegységre, mégis valódi élményt nyújt. Megunhatatlan szórakozást biztosít a gyerekeknek, de még a felnőtteknek is. Igazi meglepetés lehet a játék autó születésnapra, de akár karácsonyi ajándéknak is.

Print Friendly, PDF & Email