Brit Premium Junior a szép növekedésért

Brit Premium Junior

Gyermeke kívánságára aranyos kiskutya került a családba, Ön pedig minőségi tápot keres neki, ami biztosítja a kiegyensúlyozott fejlődését? Ideális választás a Brit Premium Junior a kis huncutnak, mert ez egészséges, természetes összetevőkből készül és segít feltöltődni a kutyusnak a nagy játszások után is.

A webtap.hu webáruház kitűnő áron kínálja ezeket a termékeket, legyen szó bármilyen fajtáról vagy kiszerelésről. Például a Brit Premium Junior Large Breed kutyatáp nagynövésű fiatal és kölyökkutyáknak optimális. Összetételében szerepel a csirkehús, rizs, kukorica, lazacolaj, csirkezsír, szárított alma, ásványi anyagok, gyógynövények és gyümölcsök kivonata.

Csupán 2590 Ft az ára a 3 kg kiszerelésnek, a 15 kg Brit Premium Junior kutyatáp pedig 9890 Ft. Ezzel az eledellel nagyon jót tesz a család kedvencének az egészségéért, aki szépen fog növekedni, cseperedni tőle és napról-napra játékosabb, huncutabb lesz, így téve vidámmá a gazdik életét. Öröm lesz majd látni, ahogy a gyermek játszik, futkározik a kiskutyával.

Print Friendly, PDF & Email