Az óriás fotel nagy kincs

Óriás fotel

Mindig is vágyott egy puha fekhelyre, amiben bármikor kényelmesen elnyújtózhat és nem kell attól tartania, hogy esetleg tönkreteszi, ha azon eszik vagy iszik? Akkor a polisztirol gyönggyel töltött óriás fotel éppen megfelelő lehet Önnek, hiszen kevés olyan kanapé vagy fotel van, ami nagyobb komfortot nyújtana, ráadásul a tisztítása is roppant egyszerű.

Ha véletlenül összekeni vagy a használattól piszkos lesz, akkor csak le kell vennie a külső huzatját és mosógépben is kimoshatja. Tehát, az óriás fotel tökéletes helyszíne lesz a délutáni pihenéseknek, szunyókálásoknak és a tévé előtti nassolásoknak is, mert nem kell attól tartani, hogy egy óvatlan mozdulat miatt tönkremegy.

Sőt, ha vannak gyermekei vagy szoktak kicsik is vendégségbe érkezni Önhöz, akkor egészen nyugodtan ugrálhatnak rajta, mert sem magukban, sem pedig az óriás fotel anyagában nem fognak kárt tenni. Ha pedig valakit elszállásolna néhány éjszakára, akkor felajánlhatja az óriás fotel kényelmét is, hiszen sok esetben egy ágy vagy kanapé nem nyújt ilyen luxusélményt.

Print Friendly, PDF & Email